Збірна України поступилася австрійцям

21 червня матч третього туру групового етапу фінальної частини Чемпіонату Європи футболісти національної збірної України провели в Бухаресті проти збірної Австрії. Щоб вийти до 1/8 фіналу нашу команду влаштовувала навіть нічия. На жаль наші футболісти поступилися.

На початку матчу австрійські футболісти захопили ініціативу і на 21-й хвилині вийшли вперед. Крістоф Баумгартнер замкнув навісну передачу із кутового.

Гравці збірної України прагнули відігратися, але до перерви зрівняти рахунок не вдалося.

В другому таймі гра збірної України не покращилася, будь-які атаки наших футболістів нівелював захист австрійців, які і довели гру до перемоги.

Отже, до 1/8 фіналу із групи С виходять збірні Нідерландів та Австрії. Чи вийде збірна України, яка зазнала мінімальної поразки від австрійців з рахунком 0:1, до наступного раунду стане відомо в ніч із 23 на 24 червня, саме тоді завершаться останні матчі третього туру.

Збірна України може потрапити до 1/8 фіналу Чемпіонату Європи, якщо Португалія та Фінляндія погіршать свій показник у різниці голів і програють Франції та Бельгії відповідно, а Данія переможе збірну Росії. Також Україну влаштує нічия Хорватії із Шотландією або перемога Іспанії над Словаччиною та непрограш Швеції Польщі.

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?