Заслужений лісівник відзначає свій сімдесятирічний ювілей

Лісівники Чернігівщини всіх поколінь – від ветеранів лісової справи до молодих спеціалістів – знають Вас, шановний Василю Феодосійовичу, як людину, котра сповна володіє в душі незборимою звитягою своєї лісової долі.

З ось такою звитягою і зустрічає заслужений працівник лісового господарства України Василь Феодосійович Тимко 10 січня свій сімдесятирічний День народження.

У скупих рядках Вашої славної трудової біографії – закінчення лісогосподарського факультету Української сільськогосподарської академії в 1977 році, чесне випробовування лісової долі помічником лісничого в Чудівському лісництві, лісничим Олешнянського лісництва Добрянського держлісгоспу, після чого Ви понад два десятки літ очолювали ДП «Городнянське лісове господарство», вивівши його на лідерські позиції лісової галузі області.

З-під Вашої батьківської турботливої руки вийшли десятки першокласних спеціалістів лісової галузі, але й тепер, вже на заслуженому відпочинку, Ви продовжуєте жити турботами зеленого храму Вашого життя, Вашої звитяжної лісової долі.

Жителі Городнянського району і всієї області пам’ятають Вас, шановний Василю Феодосійовичу, і як людину з активною життєвою позицією, кого вони неодноразово обирали депутатом сільської, районної і обласної рад.

Знаємо і шануємо Вас, дорогий Василю Феодосійовичу, і як старійшину лісівничої династії, в котрій дружина Віра Дмитрівна й досі працює в бухгалтерії ДП «Городнянське лісове господарство», дочка Алла Василівна – головним економістом цього ж держлісгоспу. Відрадно, що вже й Ваш онук Сергій обрав для себе звитяжну лісову долю – після закінчення Національного університету біоресурсів та природокористування сумлінно трудиться лісничим Тупичівського лісництва ДП «Городнянське лісове господарство».

Сьогодні, 10 січня, дорогий Василю Феодосійовичу, лісова синичка прудким крилом стукнула у вранішню шибку Вашої домівки, щоб сповістити тих, хто в домі і поза ним — про Ваше ювілейне сімдесятиріччя! Хай мир і злагода в домі, почуття радості і щастя панують у Вашій душі на многії літа!

Лісівники Чернігівщини

Редколегія часопису «Ліси Чернігівщини» приєднується до таких щирих і теплих ювілейних побажань знаному лісівникові і зичить Василеві Феодосійовичу на довгі роки щедрих врожаїв із життєвої ниви і всіляких гараздів!

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?