Замовив вбивство колишньої дружини

На Чернігівщині співробітники СБУ попередили вбивство на замовлення, повідомили в прес-групі Управління Служби безпеки України в Чернігівській області.

Співробітники Управління СБ України в Чернігівській області в результаті успішного проведення спецоперації попередили скоєння вбивства на замовлення та затримали організатора цього тяжкого злочину.

Встановлено, що 46-річний мешканець обласного центру, користуючись зв’язками в кримінальних колах, замовив убивство своєї колишньої дружини, з якою перебував у неприязних стосунках. Зловмисник через посередника підшукав кілера й під час зустрічі з ним підтвердив свої наміри щодо вбивства.

Унаслідок вжитих заходів співробітникам СБУ вдалося не допустити доведення злочину до завершення та попередити вбивство.

Оперативники спецслужби здійснили інсценування виконання вбивства та затримали ініціатора злочину одразу після отримання ним фотопідтвердження виконання замовлення.

За матеріалами Управління СБУ слідчими УМВС відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 14 та п.п. 11 ч.2 ст.115 (умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано та поміщено до ІТТ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?