Закінчено розслідування особливо тяжкого злочину

Останнім часом в суспільстві викликають широкий резонанс дорожньо-транспортні пригоди за участю, перш за все, відомих чи то заможних людей, що спричинили тяжкі наслідки, насамперед, смерть потерпілих.

Досить часто до порушення Правил дорожнього руху призводить як неуважність водіїв, так і відсутність достатніх теоретичних знань та практичних навичок і вмінь.

Окремі з них отримують дозвіл на право керування транспортним засобом з порушенням чинного законодавства, не складаючи відповідні іспити.

Причому, до такого вдаються й прості пересічні громадяни.

Так, у лютому поточного року працівниками поліції у НовгородСіверському районі зупинено легковий автомобіль під керуванням місцевого жителя, який використовував посвідчення водія не встановленого зразка та з явними ознаками підроблення.

За вказаним фактом проведено досудове розслідування, яким установлено, що насправді водій відповідні іспити не складав, та таке посвідчення водія не отримував.

З огляду на викладене до суду направлено обвинувальний акт щодо нього за ч. 4 ст. 358 КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у виді обмеження волі до 2-х років

Судовий розгляд триває.

За інформацією Менської місцевої прокуратури Чернігівської області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?