За сприяння Геннадія Корбана Чернігів матиме синагогу

_C7K6847_новый размерГеннадій Корбан зустрівся з представниками єврейської громади Чернігова. Говорили як про звичні речі – медицину, освіту, комунальні послуги, так і про питання, вирішення яких дороге серцю кожного єврея міста – це синагога.

В Дніпропетровську у тамтешньої спільноти є величезний відомий всій Україні культурний і духовний центр – Менора, площа якої становить понад сорок тисяч квадратних метрів. Тут є не лише музей та арт-галерея, а й хоспіс для літніх людей. На відміну від дніпропетровців, у чернігівців і досі немає місця для спілкування з Богом. Попри це вони не полишають надії на те, що найближчим часом в місті з’явиться синагога. І чернігівський дніпропетровець буде сприяти в цьому.

Геннадій Корбан:

— Я розумію, для кожного важливо мати місце, куди можна протоптати стежку до Бога. Ось тому я беру це питання під свій особистий контроль.

В рамках спілкування з одновірцями, Геннадій Корбан відвідав дитячий садок єврейської громади Чернігова. З деякими дітками кандидат в народні депутати вже встиг познайомитися – благодійне об’єднання «Укроп» для них раніше влаштувало цікаву подорож до Менського зоопарку. Нині – привід продовжити знайомство. Батьки звично нарікають на бездіяльність влади у плани підтримки молодих родин, на погану просвітницьку політику, на відсутність у садочку якісного дитячого майданчика.

Геннадій Корбан

— Я сам як багатодітний батько чудово розумію вас. Тим більше, що нині до звичного переліку батьківських турбот додався острах через війну на Сході. Але я скажу, що наш Фонд оборони країни і тут тримає рубежі. Тепер ми підтримуємо Чернігів. І будемо робити це і надалі, а проблему з дитячими гойдалками, я думаю, ми вирішимо. Найближчим часом.

Інші питання стосувалися засилля адмінресурсу. Стурбовані цим і представники єврейської громади. Тим більше, що кандидатів аж сто двадцять сім. Тут неважко заплутатися навіть молодій людині. Люди відверто питають: доки буде  молодий провладний кандидат знущатися над містом та його жителями?

Геннадій Корбан:

— Подібна тактика розрахована на літніх людей, аби їм було важко зорієнтуватися у метровому бюлетені. Але і самі махінації – теж яскравий маркер. Якщо суперник вдається до брудних ігор з силовими методами, з двійниками, з адмінресурсом – це свідчить про те, що у нього невеликі шанси на перемогу. Відтак, надійна сила  візьме гору.

Як запевняють чернігівці, для єврейської громади міста Геннадій Корбан не просто кандидат в народні депутати, це передусім надійний партнер, який здатен підтримати свій народ  у важку хвилину.

Для збільшення клацніть на фото

_C7K6724_новый размер _C7K6785_новый размер _C7K6794_новый размер _C7K6797_новый размер _C7K6806_новый размер _C7K6812_новый размер _C7K6817_новый размер _C7K6847_новый размер _C7K6857_новый размер _C7K6865_новый размер _C7K6871_новый размер _C7K6873_новый размер _C7K6876_новый размер _C7K6879_новый размер _C7K6884_новый размер _C7K6887_новый размер _C7K6893_новый размер _C7K6899_новый размер _C7K6909_новый размер _C7K6914_новый размер _C7K6919_новый размер _C7K6931_новый размер _C7K6936_новый размер _C7K6941_новый размер

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “За сприяння Геннадія Корбана Чернігів матиме синагогу”

  1. Олег

    Лучше бы он не спекулировал на религиозных чувствах — это самое мерзкое, что может делать кандидат. Пусть занимается делами светскими, но полезными — больницы, опека над детьми, молодежью и т.д.

Не бажаєте прокоментувати?