За оборону Маріуполя бійці роти «Чернігів» отримали нагороди

Керівник Головного управління національної поліції в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін вручив бійцям роти поліції особливого призначення «Чернігів» нагороди за оборону Маріуполя.

chernigiv_vidznaki_32 березня в актовій залі Головного управління Національної поліції в Чернігівській області було велелюдно. Очільник ГУНП полковник поліції Едуард Альохін запросив особовий склад роти поліції особливого призначення «Чернігів» для виконання приємної місії – вручення нагород бійцям.

Командування оперативно-тактичного угрупування «Маріуполь» високо оцінило внесок роти (на той час батальйону) особливого призначення «Чернігів» у справу захисту Донбасу від російських окупантів.

chernigiv_vidznaki_2Як сказано в наказі, за мужність, відвагу, високий професіоналізм, розумну ініціативу, дисциплінованість і самовідданість, виявлені під час виконання завдань АТО на території Донецької та Луганської областей, були нагороджені 9 бійців.

Семеро поліцейських отримали з рук очільника правоохоронного відомства Едуарда Альохіна почесні відзнаки «За оборону Маріуполя».

chernigiv_vidznaki_5Капрали поліції Тетяна Полторацька і Вікторія Науменко, які несли службу нарівні з чоловіками, були нагороджені почесними грамотами.

У своїй промові Едуард Альохін відзначив, що він із задоволенням вручив нагороди за службу бійцям батальйону «Чернігів», який був створений навесні 2014 року і з того часу зарекомендував себе як боєздатний підрозділ і має виключно позитивні відгуки як з боку керівництва, так і жителів звільнених міст Донбасу.

chernigiv_vidznaki_6— Я впевнений, що це не останнє нагородження, оскільки за всі бойові дії, в яких ви брали участь, ви маєте бути відзначені Державою, — сказав Едуард Альохін.

chernigiv_vidznakiПід час невимушеного спілкування з керівництвом ГУНП бійці отримали відповіді на питання стосовно матеріального забезпечення, атестації, а також обговорили формат участі «чернігівців» у службовій підготовці поліцейських. Зокрема йшлося про навчання правоохоронців навичкам тактичної медицини, адже бійці пройшли реальні бої з сепаратистами і мають чим поділитися з поліцейськими в плані професійної підготовки.

chernigiv_vidznaki_4

chernigiv_vidznaki_7

Сергій БРИЛЬ

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “За оборону Маріуполя бійці роти «Чернігів» отримали нагороди”

  1. Андрій Кужель

    Одного разу прийшовши додому я сказав: «Коли я почну ходити в орденах, здайте мене в дурку.»

    Сьогодні, 7 осіб з роти «Чернігів»(не плутайте з моїм рідним, колись славним батальйоном) отримали нагороди «За оборону Маріуполя». І справа навіть не в тім, що під час оборони Маріуполя батальйон «Чернігів» базувався в Луганській області, а ті хто отримали нагороди і не думали, що колись отримають екскурсійний тур в зону АТО.

    Справа в тім, що вони гордо начіплять на свою мусорську форму ті брязкальзя і ходитимуть з ними посеред людей.

    Знаючи зсередини кого на цій війні нагороджують, і що адекватній людині, щоб отримати відзнаку слід, як мінімум вмерти, закликаю всіх моїх френдів до акту громадянської дії.

    Коли ви бачите в місті людину в медалях, дзвоніть в дурку, у 9 з 10 випадків ви не прогадали, і це просто ідіот якого слід ізолювати від суспільства, у іншому випадку вам пробачать.

Не бажаєте прокоментувати?