За фактом стрілянини відкрито кримінальне провадження

За фактом стрілянини поблизу села Прогрес Кіптівської громади співробітники Чернігівського районного управління поліції відкрили провадження за статтею «хуліганство».

Вчора ввечері в мережі Інтернет з’явилося відео, на якому водій легкового авто стріляв в бік водія автобусу. В ході комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці Чернігівщини встановили учасників, свідків та очевидців події.

Зі слів свідків, водій автобусу спричинив аварійну ситуацію на дорозі. Під час словесного конфлікту між чоловіками один з них взяв до рук металевий лом, а інший — пістолет. Водій легкового авто декілька разів вистрелив у бік водія автобусу.

У результаті інциденту, який стався 9 квітня, ніхто не постраждав, тому учасники події вирішили не звертатися ані до правоохоронців, ані до медиків. Один з пасажирів зафіксував на телефон частину конфлікту та 19 квітня виклав відео в Інтернет.

Як повідомили в Секторі комунікації поліції Чернігівської області, сьогодні слідчі відділення поліції №1 Чернігівського районного управління поліції (Козелець) відкрили кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України — хуліганство (грубе порушення громадського порядку, що супроводжується застосуванням предмету, схожого на пістолет).

Наразі поліцейські продовжують слідчі дії.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?