За дитячою творчістю, як за квітами, треба доглядати

Чернігівська центральна міська бібліотека імені О. П. Довженка завжди підтримує творчу молодь, допомагає юним читачам та обдарованим дітям робити свої перші публікації, сподіваючись, що з цих паростків виростуть неймовірно красиві квіти.

Бібліотека_діти_Іскринка запрошує на гостини4Нещодавно відбулася презентація шостого випуску альманаху дитячої творчості «Паросток». За традицією, обкладинку та малюнки до книжечки створили діти з Чернігівського навчально-реабілітаційного центру № 1, а от літературні твори, в основному, належать учням Чернігівської школи № 20. Втім, на сторінках альманаху представлена і цікава творчість учнів зі школи № 34, студентів Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка.

Бібліотека_діти_Іскринка запрошує на гостини1На презентацію «Паростка» були запрошені як автори літературних творів та ілюстрацій, так і їхні вчителі-керівники, котрі турбуються, щоб маленькі вогники таланту не згасли й продовжували рости. Також на імпрезу завітав О. О. Штань – письменник нашого краю, який давав слушні поради юним літераторам і читав власні вірші.

Бібліотека_діти_Іскринка запрошує на гостиниУ теплій та дружній атмосфері діти читали свої вірші, розповідали про те, що їх надихає писати, дякували бібліотеці імені О. П. Довженка, яка так прекрасно допомагає робити перші кроки в літературі. Завітали привітати авторів і учні 9-А класу школи № 20, які так проникливо співали. Вчителі талановитих дітей висловлювали вдячність за випуск шостого «Паростка» та бажали школярам успіхів у творчій діяльності.

Анастасія Примоченко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?