Свободівець Чернігівщини отримав подяку від військових

Hramota Andriyevi Mishchenku - копияГолова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Міщенко отримав подяку від командира військової частини  №3008 полковника В.В.Чумака за підтримку та надання допомоги військовослужбовцям Нацгвардії у виконанні службово-бойових завдань на сході України.

«Я щиро вдячний за цю відзнаку, однак зазначу, що головний внесок у українську перемогу роблять хлопці на передовій. Допомагати їм – наш обов’язок. Ми один народ і мусимо спільно боротися за українську державу! Хлопці на сході не мають відчувати себе покинутими. Часто держава не в змозі забезпечити їх необхідним, проте це роблять волонтери за підтримки всієї громади», – зауважив Андрій Міщенко.

Міщенко

Hramota Andriyevi MishchenkuНагадаємо, що 18 червня голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Міщенко отримав медаль «За жертовність та любов до України» від Української Православної Церкви Київського Патріархату. Відзнаку було вручено за вагомий внесок у підтримку війська: http://www.chernihiv.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/058964/

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?