За ампутацію у чоловіка статевого органу жінку засудили на 6 років

chlenВироком Щорського районного суду Чернігівської області від 24 липня визнано винною та засуджено до 6 років 6 місяців позбавлення волі жінку, яка на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків завдала односельцю тілесних ушкоджень у вигляді травматичної ампутації статевого органу та різаних ран обох передпліч.

Даний злочин скоєно 3 березня в селі Стара Рудня Щорського району під час спільного розпиття винуватицею і жертвою спиртних напоїв. Тілесні ушкодження завдано кухонним ножем.

Державний обвинувач у суді на підставі зібраних досудовим розслідуванням доказів спростував версію обвинуваченої про те, що вона нібито тілесних ушкоджень потерпілому не завдавала, а тільки намагалася втекти, коли підсудний спробував її зґвалтувати.

Суд прийняв до уваги, що жодного доказу на підтвердження спроби зґвалтування обвинувачена ні під час слідства, ні в суді не надала. Натомість її вина саме у навмисному завданні тілесних ушкоджень підтверджується  висновками проведених у справі експертиз, показами  свідків, які бачили на підлозі будинку лежачого чоловіка в крові, а також тим фактом, що підсудна після скоєння злочину не пускала до будинку сусідів і працівників міліції.

«Вина підсудної підтверджується сукупністю доказів, які повністю і детально між собою узгоджуються, доповнюють один одного та викривають обвинувачену у вчиненні злочину», — зазначено у тексті вироку.

Раніше ця підсудна вже відбувала покарання за аналогічний злочин.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?