За 50 гривень можна побігати у Чернігові!

beg atlant_v2_chernigovЧернігівський легкоатлетичний клуб «Атлант V2» запрошує взяти участь у масовому легкоатлетичному святі «Годинний біг»! Подія відбудеться 29 березня 2015 року на Красній площі м.Чернігова.
Ви також можете звертатись до голови організаційного комітету Андрія Масюка: Моб.: +38 093 203 5709; E-Mail: masiuk.andrey@gmail.com.
Долучайтесь до нас! Так приємно Ви ще не бігали!

УМОВИ РЕЄСТРАЦІЇ

Щоб взяти участь у заході, необхідно заповнити реєстраційну форму та сплатити реєстраційний внесок. “Годинний біг” є некомерційним проектом, і всі реєстраційні внески йдуть виключно на покриття організаційних витрат.

Будь ласка, зверніть увагу на наявність двох пакетів учасників: базового та розширеного. Базовий пакет учасника передбачає мінімальний реєстраційний внесок, що складає 50 грн. У результаті такої реєстрації людина отримує стартовий номер і допускається до змагань.

Розширений пакет передбачає реєстраційний внесок у розмірі 150 грн та отримання Вами пам’ятної медалі по завершенню забігу незалежно від Вашого особистого результату. Вже зараз ми ретельно працюємо над створенням оригінальної, стильної медалі, яка займе гідне місце серед усіх Ваших спортивних нагород!

Участь у дитячому забігу, а також участь у годинному пробігу для пенсіонерів безкоштовні. Будь ласка, зауважте, що реєстрація на основі розширеного пакету (з отриманням пам’ятної медалі) для людей із пенсійним посвідченням проводиться на тих же засадах, що й для інших учасників.

Реєстрація учасників триватиме по 25 березня включно. Видача стартових пакетів учасникам годинного бігу та реєстрація на дитячий забіг проходитиме 29 березня 2015 року з 09:00 по 10:30 на Красній площі.

Джерело: http://run.cn.ua/registration/

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?