З України до Росії хотіли вивезти радіолокаційну техніку

Контррозвідка СБУ попередила нелегальне вивезення до Росії комплектуючих до радіолокаційних станцій, повідомили у прес-групі Управління СБ України в Чернігівській області.

Незаконне переміщення до Росії комплектуючих до військових радіолокаційних станцій попередила у Чернігівській області контррозвідка Служби безпеки України у взаємодії з прикордонниками.

Товари подвійного використання, що підлягають державному експортному контролю, вилучено на міжнародному пункті пропуску «Сеньківка».

За попередньою інформацією, виявлені предмети є комплектуючими, які призначені для використання у військовій радіолокаційній техніці.

За даним фактом слідчими СБУ розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 333 (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?