З російської зброї тяжко поранили українця з Новгород-Сіверщини

На передовій російсько-української війни йде війна. Вчора важке поранення отримав Михайло Козаченко (Лупейко) — син відомого на Новгород-Сіверщині патріота майора Олександра Лупейка.

Козаченко Михайло
Михайло Козаченко

Про це повідомив на своїй сторінці у facebook Борис Домоцький.
Михайло воював з початку агресії московії в Українські землі. Пройшов смертельні бої у Донецькому аеропорту. Воював у ДУК «Правий сектор» 54 бригади. Хлопець мужній і патріотичний.
Вчора до Харкова, дізнавшись про біду з сином, прибув його батько. Тільки но я мав телефоном розмову з паном Олександром. Він сказав, що наразі загрозі життю нема. Зроблено складні операції. На жаль, Михайло втратив обидві ноги. Поранена рука.
Поки син знаходиться у Харківському шпиталі, пан Олександр погоджує необхідні справи у Дніпропетровському волонтерському центрі. Він щиро дякує за турботу, якою оточили сина лікарі та волонтери.
Наскільки відомо, волонтери одразу включилися у організацію допомоги важкопораненого українського Героя-Михайла Козаченка-сміливого бійця «Правого сектора»з 54 бригади.
Хлопець має видужати та жити повноцінним життям. А тому, всі небайдужі люде, як пишуть волонтери можуть посилати кошти, про що говорив і батько Михайла пан Олександр, який назвав номер картки для допомоги Михайлу Козаченко:

4149 4978 4620 4941 на ім'я Патыченко Борис Анатольевич
Нехай Господь допоможе й захистить мужнього воїна -українця, Героя російсько-української війни.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?