Ювілейний фестиваль «Поліське коло» — у Чернігові

Поліське коло24 серпня о 13:00 у м. Чернігові на території центрального міського парку культури і відпочинку в рамках святкування Дня Незалежності України відбудеться ювілейний Х Міжнародний фольклорний фестиваль національних культур «Поліське коло» .
У програмі свята:
12:00 – починає роботу виставки «Містечко майстрів» та національних подвір’їв, національних кухонь. Майстер класи, презентація громадських організацій.
13:00 урочисте відкриття Х Міжнародного фольклорного фестивалю національних культур «Поліське коло»
13.30 – концертна програма за участю гостей фестивалю, національно-культурних товариств, аматорських колективів Чернігівщини (центральна сцена), концертна програма фольклорних колективів (співоча галявина) та концерт духових оркестрів (верхній майданчик).
18:00- 22:00 – концертна програма професійних колективів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.
afisha 2015_000000Організаторами фестивалю «Поліське коло» виступають Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації і Чернігівський обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв. Фестиваль проходить за підтримки Чернігівської державної адміністрації та Чернігівської міської ради.

Долучайтеся до події на Фейсбуці

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?