Юристи завітали до Чернігівського тролейбусного управління

Керівництво Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області на чолі з Олегом Трейтяком 11 січня відвідало КП «Чернігівське тролейбусне управління» аби розповісти членам трудового колективу про проект «Я МАЮ ПРАВО!» та доступні сервіси, що пропонує Міністерство юстиції для пересічних громадян.

Олег Трейтяк на початку зустрічі звернув увагу на функціонування загальнонаціонального правопросвітницького проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!» і розповів про створену державою мережу надання безоплатної правової допомоги.

Заступники начальника В’ячеслав Хардіков і Сергій П’ятниця інформували присутніх про актуальні зміни у законодавстві про державну реєстрацію бізнесу, нерухомості та виконання судових рішень. Зокрема, йшла мова про розширення кола суб’єктів, що здійснюють функції з державної реєстрації, конкурентне середовище, яке створює більше можливостей для користувачів послуг, про доступність цих послуг завдяки впровадженим Міністерством юстиції онлайн – сервісів, про актуальні норми закону #ЧужихДітейНеБуває і створення системи приватного виконання судових рішень та ін.

 

Людмила Кузьміна,

начальник Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти, розповіла про діяльність громадської приймальні управління юстиції

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?