Юні футболісти з Чернігова перемогли у фіналі однолітків зі столиці

31 травня, напередодні Міжнародного Дня захисту дітей, відбулися фінальні ігри зонального туру Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola», які проходили на полі стадіону СДЮШОР «Юність» у Чернігові.

Учасниками фіналу стали три команди: Канівської ЗОШ № 4 з Черкащини, Київської гімназії № 109 та Чернігівської ЗОШ № 35.

футбол-діти-чернігів (4)Бронзовими призерами стали представники Черкащини, срібло виборола команда з Києва, а золотими призерами стали вихованці ЗОШ № 35 з Чернігова.

Визначали також кращих футболістів у виконанні вправ. Кращим в ударах на дальність став Ляскоронський Богдан з Чернігова, точніше всіх пробив наш земляк Назар Чаус з 35 школи, а найбільш вправно жонглював м’ячем Робітніков Ріхард з Києва.

футбол-діти-Чернігів (3)Визначили і кращих гравців у командах. Ними стали Пинчук Кирило (Чернігів), Єфіменко Серафім (Київ) та Помілейко Тимофій (Канів).

футбол-діти-чернігів (5)Отже, команда 35 школи, яка свого часу стала переможцем Всеукраїнського етапу шкільної футзальної ліги, буде представляти нашу область і на фіналі Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola».

футбол-діти-Чернігів (2)Іще один приємний сюрприз очікував на одного з тренерів-викладачів СДЮШОР «Юність». Від імені президента Федерації футболу України Андрія Павелка голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович з нагоди 60-річчя від дня народження вручив почесну відзнаку Миколі Липовому.

Оксана ОНИЩЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?