Ймовірно, хлопці з`їли отруйний борщівник — один підліток помер

Поліція Чернігівщини розслідує обставини отруєння трьох підлітків небезпечною рослиною, повідомляють в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Один хлопчик помер, двоє знаходяться в реанімації Чернігівської обласної лікарні. Після проведеного медиками комплексу реанімаційних заходів життю пацієнтів нічого не загрожує.  

Троє хлопців 2005, 2007 і 2010 років народження надійшли до Новгород-Сіверської центральної районної лікарні з одного з сіл району. У всіх трьох було отруєння невідомої етіології.

На жаль через кілька годин наймолодший школяр помер. Зважаючи на тяжкий стан хлопців, медики прийняли рішення про термінове переведення пацієнтів до Чернігівської обласної лікарні. Там медперсоналу вдалося стабілізувати стан потерпілих, вони опритомніли і їх життю вже нічого не загрожує.

Як розповіли підлітки, під час гри на околиці села вони з’їли корінь рослини, схожої на отруйний борщівник, та запили його водою з річки. Після цього усім стало зле й діти були госпіталізовані до лікарні.

Відкрито провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Наразі поліція проводить досудове розслідування обставин нещасного випадку.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?