Якими будуть вихідні в Україні

погода31 жовтня – 1 листопада в Україні очікується мінлива хмарність, повідомляє Sinoptik.

У суботу і в неділю на більшій частині країни утримається суха погода. У суботу і в неділю температура повітря вночі становитиме -6...+4 градуси, вдень +4...+15. Вітер змінний, переважно південних, західних, південно-західних, південно-східний, північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-8 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. На вихідних у регіоні переважно суха погода. Вночі від -6 до +3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +4...+9. Вітер південних, західних, південно-західних, північних і північно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні переважно опадів не передбачається. Уночі від -3 до +2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +8...+10. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У Криму – мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах 0...+4 градусів, удень – до +7...+10. Вітер північних і північно-східних напрямків, 2-8 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно сухо. Температура вночі -4...0 градусів. Денна температура повітря складе +4...+8 градусів. Вітер західних і північно-західних, східних, північних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

У західних областях – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі до -3...+2 градусів, удень +9...+15. Вітер східний, північний, північно-східний, південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від 0 до +2, удень – від +12 до +13 градусів. Вітер переважно східний, північно-східний і південно-західний, 1-3 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4...0 градусів, удень +5...+10. Вітер східних, північних і північно-східних, південних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У вихідні, 31 жовтня і 1 листопада, в Чернігівській області буде мінлива хмарність, інформує Sinoptik.

У суботу і в неділю в Чернігові, Острі, Городні, Бобровиці, Щорсі, Сосниці, Ніжині, Борзні, Семенівці, Прилуках опадів не передбачається. Уночі температура повітря становитиме -6…-3 градуси, удень стовпчики термометрів піднімуться до +5…+8. Вітер західних, північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 2-6 м/с. На початку наступного тижня очікується хмарна погода з проясненнями, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?