Якими будуть день і ніч середи в Україні

ПогодаУ середу в Україні очікується мінлива хмарність. На більшій частині країни переважатиме суха погода. У центральних областях висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі становитиме +3...+18 градусів, удень +8...+28. Вітер змінний, переважно північний, східний та північно-східний, 1-12 м/с. 

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі температура повітря складе +6...+10 градусів, удень – від +14 до +18. Вітер північний і північно-східний, 4-7 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +10...+18 градусів, удень повітря прогріється до +17...+28. Вітер східний, північний і північно-східний, 5-12 м/с.

У Криму – мінлива хмарність, на півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +12...+18 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +24 до +28. Вітер північний, північно-східний та північно-західний, 1-8 м/с.

У східних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі до +9...+17 градусів, денна температура повітря складе +16...+28. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність. На більшій частині регіону без опадів. Температура повітря вночі знизиться до +3...+8 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +8...+16. Вітер північний і північно-східний, 2-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +6...+8, удень – до +11...+13 градусів. Вітер північний і північно-східний, 2-5 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +7...+11 градусів, удень – від +14 до +19. Вітер північний і північно-східний, 4-8 м/с.

У середу, 30 вересня, в Чернігівській області буде мінлива хмарність, повідомляє Sinoptik.

У Чернігові, Острі, Городні, Щорсі, Прилуках, Семенівці, Борзні, Бобровиці, Ніжині, Сосниці очікується суха погода. Уночі температура становитиме до +6…+10 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +16…+18. Вітер північний і північно-східний, 4-7 м/с. У другій половині тижня прогнозується мінлива хмарність, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?