Яким  буде четвер в Україні

погода12 листопада в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, повідомляє Sinoptik.

На більшій частині країни прогнозується дощова погода. У південних, місцями в центральних областях та в Криму висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі становитиме +3...+14 градусів, удень +8...+18. Вітер змінних напрямків, переважно західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-8 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +4...+9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +8...+13. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 2-8 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +9...+12 градусів, удень повітря прогріється до +13...+18. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 2-8 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Сімферополі, Ялті висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря складе +9...+13 градусів. Денна коливатиметься від +12 до +16. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 2-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. Вночі до +3...+9 градусів, денна температура повітря становитиме +8...+13. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 2-7 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +6...+11 градусів, удень підніметься до +9...+14. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні у другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вночі до +9, удень до +11 градусів. Вітер переважно південний, південно-західний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У Кіровоградському та Черкаському регіонах переважно суха погода. У Вінницькій і Полтавській областях можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +5...+13 градусів, удень – від +9 до +17. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 2-7 м/с.

У четвер в Чернігівській області збережеться хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik. 

У Чернігові, Семенівці, Ніжині, Борзні, Прилуках, Щорсі, Городні, Сосниці, Бобровиці, Острі очікується дощова погода. Уночі очікується до +4…+6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +8…+10. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 2-9 м/с. У кінці тижня встановиться хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?