Яким буде четвер в Україні

погодаУ четвер в Україні очікується мінлива хмарність, інформує Sinoptik.

На більшій частині країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі становитиме -3...+10 градусів, удень +7...+18. Вітер змінних напрямків, переважно східний, південно-східний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях – сонячна погода. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до -3...0 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +7...+11. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть 0...+7 градусів, удень повітря прогріється до +11...+14. Вітер східний та північно-східний, 2-6 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність. На півострові буде без опадів. Уночі температура повітря складе +4...+6 градусів. Денна коливатиметься від +11 до +15. Вітер східний, південно-східний та північно-східний, 2-7 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі до -3...+2 градусів, денна температура повітря складе +9...+12. Вітер північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +4...+10 градусів, удень підніметься до +11...+18. Вітер південний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +7...+8, удень до +14...+16 градусів. Вітер переважно південний, південно-східний та північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -3...+2 градуси, вдень – від +9 до +12. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У п’ятницю в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.

У Чернігові, Сосниці, Острі, Городні, Бобровиці, Щорсі, Борзні, Семенівці, Ніжині, Прилуках опадів не передбачається. Уночі температура повітря до -2…0 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +6…+7. Вітер переважно північний і північно-західний, 2-5 м/с. У кінці тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?