Які сюрпризи Україні приготувала природа на Хрещення

У четвер, 19 січня, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі складе -12... -5 градусів, удень -6…0. Вітер змінних напрямків, переважно західних, північних, північно-східних і північно-західних, 1-9 м/, за даними Sinoptik.ua.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до -12…-8 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -5…-2. Вітер північний і північно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -8... 6 градусів, удень повітря прогріється до -5... -2. Вітер північний, 5-10 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе -4…+3 градуси. Денна буде коливатися від -1 до +6. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 2-9 м/.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде суха погода. Вночі до -9... -1 градуса, денна температура повітря складе -2…0. Вітер західний, північно-західний, північно-східний, південно-західний і південно-західний, 1-4 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжна погода. Температура повітря вночі опуститься до -9…-2 градусів, удень підніметься до -6...0. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -16, удень до -3 градусів. Вітер переважно північний і північно-східний, 2-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -4... -1 градус, удень – від -3 до +1. Вітер північний і північно-західний, 2-6 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?