Які сюрпризи приготувала природа Україні серед тижня

28 березня, у середу, в Україні буде переважно хмарна погода. Майже на всій території країни очікується суха погода. У південних, західних, центральних областях можливий невеликий дощ зі снігом. Температура повітря вночі складе -4...+7 градусів, удень +2...+13. Вітер змінних напрямків, переважно північний, західний, північно-західний, північно-східний і південно-західний, 1-9 м/с, за даними Sinoptik.ua.

У північних областях очікується хмарна погода. У регіоні переважно сухо. Вночі температура повітря складе -2...0 градусів, удень — від +2 до +5. Вітер північно-західний, північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У південних областях — хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+1 градус, удень повітря прогріється до +5...+8. Вітер північний, північно-західний і західний, 1-9 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На більшій частині півострова очікується суха погода. Вночі температура повітря складе +4...+7 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +9 до +13. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У східних областях буде хмарно. У регіоні очікується сніжно-суха погода. Вночі до 0...+2 градусів, денна температура повітря складе +7...+9. Вітер західний, південно-західний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до -4...+2 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть +3...+11. Вітер північний, північно-західний, західний, південно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах — хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -1...+3, удень — до +6...+8 градусів. Вітер переважно північний, східний і північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях — хмарна погода. У регіоні буде переважно сніжно-дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -2...0 градусів, удень — від +3 до +7. Вітер північний, північно-західний і захід.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?