Які сюрпризи готує погода у середу

Погода21 жовтня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, у більшості регіонів – дощитиме, інформує Sinoptik.

Практично на всій території країни переважатиме дощова погода. Місцями у східних і південних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -3...+11 градусів, удень +5...+19. Вітер змінний, переважно східний, західний, північний, північно-східний, південно-східний та північно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода. Вночі температура повітря складе 0...+6 градусів, удень – від +5 до +9. Вітер східний та південно-східний, 4-7 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде дощова погода. У Запорізькій області – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +2...+11 градусів, удень повітря прогріється до +10...+17. Вітер північний, західний, північно-західний та південно-західний, 1-7 м/с.

У Криму – хмарна погода з проясненнями, на півострові висока ймовірність дощу. У Керчі опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +9...+11 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +15 до +19. Вітер східний і південно-східний, 2-8 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі до -3...+7 градусів, денна температура повітря становитиме +8...+12. Вітер східний, 2-7 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону можливий дощ, інколи зі снігом. Температура повітря вночі опуститься до +2...+7 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +5...+10. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +5...+7, удень – до +7 градусів. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+9 градусів, удень – від +8 до +14. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-7 м/с.

У середу в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, повідомляє Sinoptik.

У Чернігові, Щорсі, Борзні, Сосниці, Семенівці, Городні, Прилуках, Ніжині, Бобровиці, Острі очікується сніжно-дощова погода. Уночі температура становитиме до 0…+3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +5…+7. Вітер східний і південно-східний, 4-7 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?