Як зустрічали Новий рік засуджені в колоніях Чернігівської області

В Прилуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області відбулось яскраве театралізоване дійство «Новорічний калейдоскоп», яке вихованці установи підготували і провели разом з вчителями школи (головний режисер і сценарист свята – вчитель англійської мови Наталія Пономаренко).

колонія новий рік (1)До участі у святкуванні Нового Року засуджені юнаки запросили своїх давніх друзів з прилуцького Центру Творчості дітей та юнацтва – вокальний і хореографічний колективи «Віночок» і «Канон» та козаків прилуцького полку Міжнародного союзу «Козацьких сил».

колонія  (1)Новий 2016 рік, якого зіграв наймолодший за віком вихованець Ярослав П., справжній Дід Мороз і чарівна Снігуронька придали дійству справжній карнавальний колорит і святковий настрій.

колонія  (2)На святі звучало багато чудових пісень – українських народних та авторських, які виконували дівчата-вокалістки «Віночка» та ансамбль вихованців. Начальник клубу колонії Анатолій Нехай порадував своїх шанувальників прекрасним виконанням пісні про сніг і любов – хлопці аплодували йому стоячи.

колонія новий рік (2)Начальник Прилуцької виховної колонії Євгеній Квітницький привітав засуджених юнаків з найказковішими святами й порадив загадати бажання, а гості свята подарували вихованцям солодкі подарунки.

колонія новий рік (3)Костюмований святковий концерт відбувся також і в Чернігівській жіночій виправній колонії (№ 44). В актовій залі можна було зустріти Діда Мороза і Снігуроньку, побачити танці й почути пісні.

Ксенія ІСАЄНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?