Як здійснюється контроль за благоустроєм  Чернігова?

komis KP 2Комісія Чернігівської міськради  з аналізу фінансово-господарської діяльності  підприємств комунальної власності та виконання умов контрактів їх керівниками визнала ефективною роботу КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста»  у  2014 році.

Про це  під час засідання комісії 2 березня  повідомив голова комісії, перший заступник Чернігівського міського  голови   Микола Миргородський.

Комісія одноголосно ухвалила рішення «визнати роботу комунального підприємства ефективною» і вирішила преміювати його керівника Артема Стаха.

Відзначалося, що за кілька  років «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» поступово зі збиткового підприємства — 80 тисяч гривень у 2013 році, перетворилася на прибуткове та ефективне.  Чистий прибуток 373 тисячі гривень у  2014 році.

Під час засідання комісії керівник Дільниці відповів на запитання членів комісії та депутатів Чернігівської міської та районних рад.

На комісії також розглянули діяльність комунальних підприємств «Шкільне». Його діяльність  також визнали ефективною, але рівень рентабельності  виявився удвічі нижчим, ніж «Дільниці з контролю за благоустроєм міста».

Комісія також визнала задовільною роботу  підприємств Чернігівської міської ради  «Чернігівводоканал»,  комунального шляхо-будівельного підприємства, «Чернігівського тролейбусного управління.

Відеозвіт засідання комісії: 

За повідомленням комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста»

Ще цікаві повідомлення

3 Thoughts to “Як здійснюється контроль за благоустроєм  Чернігова?”

  1. Катерина

    Найбільшого глумління над мешканцями Чернігова годі й шукати, ніж про таке розповідати,а тим більше — нагороджувати і відзначати тих, хто відмиває у різних структурах кошти і нічого позитивного для міста не здійснює. Ганьба — то мало сказано...!

  2. Олександр

    ЖЕСТЬ — це м'яко кажучи. Зайва структура (бо яку користь громадянам вона несе???) «Дільниця контролю за благоустроєм» принесла прибуток — це маразм... а взагалі чи помітили мешканці нашого міста хоч краплю благоустрою за 2014 рік?

    Звіт про задовільну чи незадовільну роботу комунальних закладів повинна стверджувати ГРОМАДА!!! вийдіть на площу (заздалегідь попередивши громадян) — і почуєте оцінки...

    За кордоном на законодавчому рівні ВСІ комунальні заклади визнані БЕЗприбутковими! Вашу зарплатню оплачує громада (прям мільйонери усі) а ви ще й прибуток отримуєте... ГАНЬБА!

  3. Іван

    «Комісія також визнала задовільною роботу підприємств ...комунального шляхо-будівельного підприємства, «Чернігівського тролейбусного управління.» — ЖЕСТЬ!!!

Не бажаєте прокоментувати?