Як врятували вмираючого кота

кітДоброго дня, друзі. Розповім вам свою дивовижну історію порятунку вмираючого кота Нестора.
Однієї спекотної літньої ночі ​я спокійно спав у себе вдома з дружиною. Так як живемо на другому поверсі і погода спекотна, то спимо з відкритими вікнами...
Вночі близько 3 годин я прокинувся через несамовитий крик кота під вікном. Спати дико хотілося і спросоння на автоматі я просто закрив вікно і влігся в ліжечко.
Вранці запитав дружину про те, чи чула вона під вікнами кота? Вона сказала, що ні. Я спокійно зібрався і поїхав на роботу... Через годину, дружина теж вийшла і пішла через наші вікна до метро.
А потім дзвонить вона мені на роботу і розповідає, що під вікнами лежить кішка в крові. Просить що-небудь зробити. Я сказав, щоб вона йшла на роботу а сам відпросився і приїхав.
Я приїхав до будинку подивився кішку та не знаю що робити? Закурив цигарку, зателефонував друзям, щоб порадитися. Вони кажуть потрібно присипляти і дали номер телефону. Подзвонив, викликав лікаря для усипляння, сказали щоб я чекав... Сиджу з котом і чекаю. Той періодично дивиться на мене і нявкає.
1. Добрый день Друзья. Расскажу вам свою удивительную историю спасения умирающего кота Нестора животные, коты, спасениеПочекав хвилин тридцять, а дзвінків немає. Зібрався з силами і вирішив відвезти кота в клініку. Брати в руки боязно, бо розумію, що він переламаний. Підібрав коробку і зняв чохол з сидіння автомобіля. побачив двірника і попросив, щоб він мені допоміг. Разом ми акуратно посунули кота на чохол, я поклав його в коробку і відвіз в клініку.

Знаю клініку хорошу не далеко від будинку — там знижка при лікуванні бездомних тварин 50 відсотків. Привіз його туди. На огляді з'ясувалося, що у кота немає ока одногого, друге погано бачить і зламані передні лапи. Хребет виявився цілим, так що шанси на одужання були і я вирішив почати його лікування. Почалося все з 8 рентгенів. Бідолаху довелося розтягувати на столі за зламані лапи, а рентгенолог ще сказав: «Ваш кіт — ви його й тримаєте... Якщо не справляєтеся — йдіть попросіть когось допомогти».

Крім переламаних лап, у кота виявився зламаний таз, забої внутрішніх органів, пневмоторекс легенів. Щодо ока —  не знаю... сказали, що вони давно у нього такі.

Зробили йому кілька операцій на лапах, поставили крапельницю. Кілька тижнів він був на межі життя і смерті. Я знайшов добрих людей, які віддали мені своїх котиків на кілька годин і вони стали донорами для мого. Приїжджали і намагалися його змушувати їсти. Коли кіт пішов на поправку, зашили йому одне око.

Спасение кота животные, коты, спасениеЧерез місяць забрав його до себе і він почав потихеньку ходити. Годували його спецкормами для набору ваги. Звозив до офтальмолога — у клініці подивилися єдине око. З'ясували, що бачить він погано і його не вилікувати...

Спасение кота животные, коты, спасениеНазвав його Нестор. Іноді покликом Петрович. Характер у нього дуже травмований, мабуть багато чого в житті побачив. Сам по собі він добрий, але є постійна нервозність. Кігті прибирати він не вміє взагалі, тому грати голими руками з ним не можливо — іноді може граючись вчепитися.
Спасение кота животные, коты, спасениеЗабув розповісти. На його лікування в соцмережі друзі та рідні зібрали не одну тисячу гривень. Кіт за це всім дуже вдячний!
Спасение кота животные, коты, спасениеІ на останок хочу додати. Завжди давайте шанс братам нашим меншим. Вони теж дуже хочуть жити і відплатять вам за вашу доброту...

Михайло, http://fishki.net/

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?