Як вітали жінок зі святом у Чернігові

Напередодні жіночого дня 8 Березня чоловічий колектив Чернігівської міської лікарні №2 щиро вітав cвоїх представниць прекрасної половини людства зі святом. 
Як зазначив головний лікар медичного закладу, заслужений лікар України, лауреат Державної премії Володимир Фаль, щоб там не говорили опоненти й критикани жіночого свята, воно має бути!
Він  щиро подякував жінкам  за благородну та нелегку працю, за вміння та натхнення, за терпіння та терпимість, за самовідданість та самопожертву! 
У своєму привітанні Володимир Фаль зокрема зазначив, що жінки заслужили подяку і вдячність − немає місії благороднішої, ніж повертати хворому радість одужання і життя.
Найкращі представниці лікарні під час урочистої частини були відзначені за сумлінну працю й чуйне ставлення до хворих грамотами та грошовими преміями, їм були вручені квіти. Про це було зазначено у Святковому Березневому Наказі, котрий озвучив заступник головного лікаря з хірургічної роботи Едуард Рибачук.
 
Чоловіки  побажали жінкам залишатись завжди молодими, бадьорими, вірними своїм мріям. І неодмінно бути здоровими, успішними і щасливими!
Яскравим акцентом святкового заходу прозвучали вірші, власноруч написані та продекламовані завідувачем відділення гн. хірургії Владиславом Аландаренком. Нікого не залишив без  настрою фольк-гурт «КАЛИТА», який виконав віночок українських народних пісень.
Уляна Ковальчук

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?