Як вберегти Україну. Андрій Білецький про ситуацію в державі. Відео

У Росії патріот – це священне слово. Там бути патріотом своєї країни – це  почесно і велично, таке поняття сприймається на «ура». Якщо ж ти патріот України, наприклад, то ти вже втоматично попадаєш в категорію націоналіста або ще більше – расиста чи то неонациста.

Російськомовна Вікіпедія про цього політика й патріота України,  одного з лідерів національного руху за самостійність і незалежність  висловлюється так:

Андрей Евгеньевич Билецкий (укр. Андрі́й Євге́нійович Біле́цький; род. 5 августа 1979, Харьков) — украинский политический деятель, руководитель расистских и неонацистских организаций «Патриот Украины» и Социал-Национальной Ассамблеи, входивших в Правый сектор, идеолог «социал-национализма», бывший руководитель силового блока Правый сектор-Восток. Командир полка «Азов» с 17 сентября 2014 года, входящего в состав Национальной гвардии Украины. Полк известен тем, что многие его члены придерживаются неонацистских и праворадикальных взглядов, имея в своём составе, в том числе, выходцев из организаций, которые возглавляет Билецкий. Подполковник. Прозвище — «Белый вождь».

Ну що ж – для цієї імперсько-шовіністичної країни − Росії, яка постійно на своєму шляху загарбувала чужі території і таким чином підкорювала інші народи, все те, що відноситься до патріотизму та відданості своїй державі – то зрадницьке і расистське, як, приміром, той же гетьман Іван Мазепа або Павло Полуботок, Герої Крут або учасники УПА та інші, які відстоювали державницькі позиції від московсько-російських зазіхань.

От у Росії патріот – це священне слово. Там бути патріотом своєї країни – це  почесно і велично, таке поняття сприймається на «ура». Якщо ж ти патріот України, наприклад, то ти вже автоматично попадаєш в категорію націоналіста або ще більше – расиста чи то неонациста.

s3260004Іноді слухаючи справжніх патріотів України, як то Дмитра Яроша, Андрія Білецького та інших, спадає на думку наступне: якби наш глава держави бодай іноді мав зустрічі з такими людьми, ми би вже давно просунулися вперед, а не знаходилися б на задвірках різних ситуативних подій. Такі зустрічі мали б лише позитивний характер для вироблення стратегічних цілей щодо розвитку української державності, а також для прийняття тактичних рішень у нинішній ситуації, яка складається. Але до таких кроків може вдаватися лише мудрий глава держави та справжній керівник нації.

s3260023Зараз в Україні – складна ситуація. І найбільше – це новочасні виклики, які негативно впливають на розвиток української державності. Що треба зробити вже зараз, аби потім не шкодувати вкотре за виплекану й омріяну, але, можливо, так до кінця й  не реалізовану свободу, незалежність та самостійність своєї держави – говорив 4 жовтня 2016 року під час зустрічі з чернігівцями один з сучасних провідників української незалежності, громадський та політичний діяч, командир полку «Азов» Національної гвардії України, підполковник, колишній політв'язень за часів Януковича, а нині − народний депутат України YIIІ-го скликання Андрій Білецький.

Андрій Білецький. Пряма мова (з виступу під час перебування у Чернігові 4 жовтня 2016 року): 

«Україна – перша в світі за вимиранням населення, обігнали навіть Гаїті (вона на 2 місці). По корупції, наркоманії і ще декількома напрямками, якщо об`єктвино взяти, буде приблизно теж саме».

«60 відсотків економіки – в тіні. Основне джерело живлення такого стану відкати».

«Корупція роз`їла всі верстви суспільства, сфери економіки, бізнесу. Якщо Україна цього не позбудеться, не здолає ситуацію, яка нині зараз панує, – держава наша може зникнути».

«Вибори на Донбасі, якщо вони відбудуться у тому контексті, який нині обговорюється, принесуть Україні загибель. Бо у цих сепаратистських корпусах, які зараз знаходяться на Донбасі, більше не бійці служитимуть, а міліціонери. Так, у них залишаться БУКи, танки, БТРи, БПМ, важка артилерія і ГРАДи, але це вже будуть міліцейські технічні одиниці, які вважатимуться зброєю української міліції. При такій ситуації Захід та США вже не скажуть, що це військова чи інша агресія – будуть вважати як цілком внутрішній конфлікт України. А відтак, у Заходу будуть підстави зняти для Росії всі санкції. Світ скаже, що у вас йде внутрішня громадянська війна, тож при чому тут Росія взагалі?»

«Якщо ми не забезпечимо відсутності виборів на Донбасі, то це буде крах української державності».

«Гангрена, яка проникла в тіло України, вже завтра буде просякати всю тканину, якщо її сьогодні не ізолювати».

«Вибори на Донбасі – це шлях до капітуляції України… Влада повинна розуміти, що це не народ підписує капітуляцію, а лише влада, а за це вона повинна нести не тільки політичну відповідальність».

«Якщо статус Донбасу, у нинішньому вимірі буде визнано, то Україна постане перед визначальною загрозою самого існування як держави і таким чином перетвориться на колонію Росії. Якщо мета у виборах буде досягнута, а це не лише мрія нашого Уряду, а й внутрішня законспірована домовленість між нашим Президентом і Президентом Росії, то  це буде крах української держави буквально протягом року».

«Цю владу не змусиш працювати – давайте не обманювати один одного».

«Вище керівництво прибалтійських та європейсько-східних країн дуже зацікавлені у створенні  Балтійсько-чорноморського союзу. І лише одна Україна товчеться на місці і абсолютно не зацікавлена в такому вигідному для себе проекті. Настільки наша влада звикла бути неповноцінною, з величезним комплексом меншовартості, що вона хоче до когось приєднатися: попередня − до Росії, нинішня – до ЄС, а подумати про те, як бути реально самостійними, то ні. Тому цей проект насправді й не рухається».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?