Як у Чернігові депутат відстоює реалізацію проекту

У Чернігові депутат міськради Сергій Вакуленко відстоює реалізацію проекту, що став переможцем серед проектів бюджету участі.

Він наголошує на необхідності завершення робіт із благоустрою парку поблизу будинку №4 по вул. 1-ої Гвардійської Армії. Місцеві жителі стали переможцями бюджету участі у 2016 році з проектом «Гарним людям – гарний відпочинок», що передбачав благоустрій паркової прибудинкової території. Але роботи з виконання проекту розпочалися тільки восени торік і завершувалися вже цієї весни. Однак до цього часу не все зроблено, зважаючи на зміну вартості робіт і матеріалів.

Зараз там виконано мощення доріжок, встановлено лавки і урни, але загальмувалося завершення проекту щодо освітлення й озеленення.

«Мені довелося неодноразово звертатися в управління ЖКГ міськради, аби цей проект був завершений. Пообіцяли, що цього тижня розпочнуть встановлювати ліхтарі, а також прораховують озеленення паркової території», — пояснив Сергій Вакуленко.

Депутат, поспілкувавшись із місцевими жителями, пообіцяв і надалі контролювати процес реконструкції парку, а також вирішити питання із його балансоутримувачем, аби забезпечити прибирання цієї території.

«Проекти-переможці бюджету участі – це вибір чернігівців, адже жителі міста пишуть проекти, обирають під час голосування, а тому їх необхідно повністю реалізувати, інакше відбудеться дискредитація власне ідеї бюджету участі», — переконаний він.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?