Як працювала останні два роки Громадська рада при ДФС Чернігівщини

Днями в приміщенні фіскальної служби області відбулось заключне засідання Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області. Про це повідомили у відділі організації роботи відомства.

Традиційно на порядку денному заключного засідання був звіт про роботу Громадської ради. У своєму виступі голова Громадської ради Сергій Калашник зауважив, що Громадська рада свої завдання виконала добре.

«Всього, чого прагнула активна громада Чернігівщини, було досягнуто. А це відкритість органу до діалогу, порозуміння та тісна співпраця у вирішенні нагальних проблем, які ставить перед нами сьогодення», — зазначив Сергій Калашник.

У своїх виступах громадськість Чернігівщини дала високу оцінку роботи Головного управління ДФС області.

Дорадчий орган був створений при фіскальній службі області та працював з березня 2015 року. Протягом двох років громадськість області пліч о пліч працювала з Головним управлінням ДФС у Чернігівській області. Засідання проводились відкрито. У заходах Громадської ради брали участь керівництво фіскального органу області та його структурних підрозділів.

В ході діяльності дорадчого органу порушувались питання наповнення бюджетів усіх рівнів, відшкодування ПДВ, розглядались законопроекти щодо змін податкового законодавства, питання стосовно запобігання і протидії корупції в органах ДФС області тощо.

Пропозиції членів громадської ради щодо удосконалення податкового законодавства, прийняті більшістю голосів на засіданнях Громадської ради, направлялись до вищих органів влади.

Триває робота Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області.

Людмила КОВАЛЬОВА

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?