Як працює податкова міліція Чернігівщини?

Податкова_міліція_УкраїниЗа матеріалами, зібраними оперативниками податкової міліції Головного управління ДФС у Чернігівській області, протягом 5 місяців до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 29 кримінальних правопорушень.

З них 11 — за статтею 212 «ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів» та 7 — за статтею 204 Кримінального кодексу України «незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Як повідомив начальник оперативного управління Павло Бойправ, за результатами досудового розслідування за 8 правопорушеннями слідчі направили до суду обвинувальні акти.

У рамках досудового розслідування за кримінальними провадженнями  забезпечено відшкодування понад 670 тисяч гривень збитків, накладені арешти на майно на загальну суму понад 7 мільйонів гривень.

Протягом січня-травня з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи на 21 мільйон гривень. Припинена діяльність 2 підпільних цехів з виробництва товарно-матеріальних цінностей, в одному з них  виготовляли фальсифіковані лікеро-горілчані напої.

Лідія ФАЛЬЧЕВСЬКА

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?