Як працює на Чернігівщині рибоохоронний патруль

Чернігівський рибоохоронний патруль за тиждень виявив 12 порушень правил рибальства, з них 11 грубих (із застосуванням заборонених знарядь лову) порушень по ч.4 ст.85 КУпАП, 1 порушення любительського рибальства по ч.3 ст.85 КУпАП. Нараховано збитків завданих рибному господарству України на 11084 грн.

Про це повідомили в Чернігівському рибоохоронному патрулі.

В ході чергового рибоохоронного рейду водоймами Чернігівського району, 3 липня на озері поблизу с.Сновянка, Чернігівським рибоохоронним патрулем затримано двох місцевих жителів, які виловлювали рибу зяберними сітками. Правопорушники на двох виловили: 15 щук, 1 лина, завдавши збитків рибному господарству на 5219 грн.

7 липня на забоці р.Десна біля с.Киїнка, Чернігівським рибоохоронним патрулем затримано двох жителів с.Трисвятська Слобода. За допомогою сітки – бредень, на момент затримання, правопорушники встигли виловити 11 шт. щук, завдавши збитків рибному господарству на 3740 грн.

У браконьєрів вилучені риба та заборонені знаряддя лову. Складені протоколи про адміністративні правопорушення направлені до Чернігівського районного суду для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Рибоохоронний патруль Чернігівщини просить небайдужих громадян повідомляти про порушення рибоохоронного законодавства на телефони «гарячої» лінії»: 0991121344 та (0462) 937557.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?