Як працює бізнес у Чернігові

Про фінансові результати великих та середніх підприємств м. Чернігова в січні–червні 2018 року інформує Головне управління статистики у Чернігівській області.

За даними фінансової звітності, великі та середні підприємства м.Чернігова (крім підприємств сільського господарства, банків та бюджетних установ) у січні–червні 2018р. отримали прибутковий фінансовий результат (сальдо) до оподаткування в сумі 144 млн грн (у січні–червні 2017р. – 262 млн грн прибутку).

Прибутковими підприємствами, частка яких у загальній кількості становила 59%, отримано 346 млн грн прибутку. Найбільший прибутковий фінансовий результат одержали підприємства з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря; машинобудування; водопостачання; каналізації, поводження з відходами.

Із загальної кількості підприємств 41% мали збитки на суму 202 млн грн. Значні обсяги збитків отримали підприємства промисловості; будівництва; транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності; оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?