Як поліція Чернігівщини розповідала школярам про правила безпеки

1 вересня у всіх школах Чернігівської області поліція не лише охороняла публічний порядок і безпеку, а й розповідала про правила безпечної поведінки.

Перший день нового навчального року — особливий день не лише для учнів, батьків та вчителів, а й для правоохоронців. Сьогодні поліцейські, які несуть службу у посиленому режимі, завітали на святкову лінійку в кожну школу області.

поліція-школа (1)Поліція не лише охороняла публічний порядок і безпеку на територіях навчальних закладів та навколо них, а й розповідала всім учасникам свята про необхідність пам’ятати та дотримуватись правил дорожнього руху. Також правоохоронці звертали увагу дорослих — батьків та вчителів, на способи та методи запобігання вчиненню неповнолітніми правопорушень.

1 вересня 2016 року на території Чернігівської області святкові заходи з нагоди відзначення «Дня знань» та початку нового навчального року відбулися в 660 навчальних закладах. Охорону публічного порядку та безпеки забезпечували  840 поліцейських ГУНП в Чернігівській області.

На кожному пішохідному переході поблизу шкіл чергували або патрулювати наряди поліції з нагляду за безпекою дорожнього руху. Вони регулювали потік автотранспорту таким чином аби створити найбільш комфортні умови для учнів та їх батьків дорогою до школи.

поліція-школа (2)Під особливий контроль поліції потрапили і шкільні автобуси, які доставляють учнів до школи в сільській місцевості. Віднині і надалі, протягом всього начального року, їх технічний стан будуть перевіряти особливо ретельно.

поліція-школа (4)Керівництво поліції сподівається, що всі ці вжиті заходи за активного сприяння школи, батьків та громадськості, дозволять знизити і дитячий травматизм і підліткову злочинність до мінімуму.

 

Борис КОНОВЧЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?