Як по-новому передати показання газових лічильників

газовий лічильникНаші читачі запитують про те, чому ПАТ «Чернігівгаз» не може задіяти більш сучасні системи розрахунків, аби економити час споживачів, наприклад, як це зробили у «Чернігівводоканалі», коли через Інтернет можна досить швидко здійснити оформлення витраченого газу?

З цим запитанням редакція «Суспільного кореспондента» звернулася до керівника прес-служби ПАТ «Чернігівгаз» Наталії Свириденко. Ось що вона нам розповіла:

— З лютого 2015 року показання лічильників газу від споживачів м. Чернігова та Чернігівського району приймаються за новим багатоканальним телефоном 65-15-04. З переліку старих номерів робочим поки що залишається тел. 65-18-21.

Новий номер 65-15-04 був надрукований в розрахункових квитанціях за січень, а також проанонсований на сайті ПАТ «Чернігівгаз» та на сторінці облгазу в соціальній мережі Фейсбук. Також для зручності та оперативного сбору інформації, з 01 березня 2015 року ПАТ «Чернігівгаз» надає можливість передавати показання газових лічильників СМС–повідомленнями за номером 067-244-99-38, а також надсилати показання електронною поштою на адресу contact@cngas.com.ua.

Просимо звернути увагу на зміст Вашого СМС–повідомлення або електронного листа. Вам необхідно обов’язково вказати особовий рахунок, адресу та показання ГАЗОВОГО лічильника. Дані в СМС повинні відокремлюватися знаком * (зірочка).

Наприклад, Ваш особовий рахунок – 1000111111, адреса – Горького, б. 100, кв.1, показання газового лічильника – 14560.

Ваше СМС – повідомлення повинно виглядати так: 1000111111*Горького 100, кв.1*14560

Ще цікаві повідомлення

3 Thoughts to “Як по-новому передати показання газових лічильників”

  1. contact@cngas.com.ua.Почему на этот адрес я не могу отправить показания счетчика,как это сделал водоканалd г.Чернигов.Неужели тяжело сделать свой сайт и убрать эти милионные очереди.

    1. Ми надіслали відповідний запит на адресу керівництва ПАТ «Чернігівгаз». Після отримання відповіді Вас проінформуємо тут, або в окремій публікації.

Не бажаєте прокоментувати?