Як добре коли поруч є безкорисливі люди. Відео

Чудова маленька дівчинка тримала в руках два яблука. До кімнати увійшла її мама і з посмішкою запитала свою маленьку принцесу:

«Доню, ти не могла б дати своїй матусі одне з двох яблук?».

Дівчинка протягом декількох секунд подивилася на маму, а потім раптово надкусила одне яблуко, а потім швидко інше.

Жінка відчула, як посмішка застигає на її обличчі і намагалася не показувати своє розчарування. Вона засмутилася, що її улюблена донечка не побажала з нею ділитися.

І раптом дівчинка простягнула одне з надкушених яблук і сказала: «Мама, візьми ось це, воно більш солодке!»

Незалежно від того, наскільки ви доросла, досвідчена і обізнана людина, ніколи не поспішайте судити інших. Дайте їм можливість порозумітися. Те, що ви бачите, може бути дуже оманливе. Часто ми бачимо лише загальну картинку, і в той час ми помиляємося в істинних мотивах дій іншої людини.

Тож нехай в наступному році навколо вас будуть люди, які готові не тільки відкусити купу яблук, але і віддати найсолодше і найсмачніше вам і нехай поруч з вами будуть люди, для яких ВИ готові віддати найкраще. І вже зовсім добре, щоб ці люди гуртувалися. З новим роком друзі! Шануйте і любіть одне одного.

З Новим роком Вас вітаємо! Хай скоріше у нашій країні буде МИР, і в кожній оселі ─ спокій та злагода!  Любові, добра, здоров`я кожній родині.

Редакція

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?