Визначені фіналісти конкурсу дитячого малюнку

ПАТ «Чернігівгаз» визначило переможців конкурсу дитячих малюнків «Безпечна Україна» до Дня захисника України. Разом з кращими малюнками, газовики передали військовим благодійну допомогу.

В конкурсі дитячих малюнків «Безпечна Україна» взяли участь 450 школярів з усієї Чернігівської області. Клієнти «Чернігівгазу» визначили трьох переможців у відкритому онлайн-голосуванні.

Впродовж тижня кожен бажаючий міг у відкритому доступі на сайті «Чернігівгазу» залишити свій голос за вподобані твори 20 номінантів. За підсумками інтернет-голосування І місце виборола робота Свириденко Анни з Линовиці – вихованиці Прилуцького районного будинку школяра з результатом 596 голосів. Другу сходинку посіла Бондар Єкатерина з Коропа, отримавши 427 балів. Третє місце зайняла також вихованиця Прилуцького будинку школяра з с.Івківці – Заболотна Лілія, яка набрала 221 голос.

«Через малюнки діти можуть донести до захисників свої почуття, емоції і водночас продемонструвати власний талант, — зазначила голова правління «Чернігівгазу» Алла Ярова. — В кожну роботу вкладено душу. І саме така підтримка для наших бійців, які зараз знаходяться на передовій, є безцінною. Сподіваємося, що ці послання дійсно стануть для них оберегами і додадуть впевненості у власних силах і в перемозі».

Переможиця отримала сучасний смартфон Xiaomi Redmi 4x, срібна призерка — павербанк для заряджання смартфону та навушники, третя фіналістка — павербанк. Всім учасникам благодійного проекту «Чернігівгазу» будуть вручені заохочувальні призи – альбоми з символікою конкурсу.

Наталія Свириденко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?