Вийшов відеоролик про тих, хто виборов мир і свободу для України

3 метою популяризації образу ветерана, привернення уваги громадян до наших співвітчизників, які не шкодуючи свого життя захищають незалежність України та яким сьогодні ми вдячні за свободу країни, за мир на більшій частині території, за ініціативи Міністерства у справах ветеранів України створено відеоролик «Україна все зможе завдяки Вам, ветерани!».
Це відео про тих, хто пройшов пекло війни, вистояв і повернувся! Багато з них змінилися, здобули новий досвід, нові вміння, рівень відповідальності та цілеспрямованості. Вони боролися за незалежність та демократичні цінності там, на фронті, тепер продовжують відстоювати їх на мирній території України.
Відеоролик «Україна все зможе завдяки Вам, ветерани!» отримав висновок Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення про належність цього інформаційного продукту до інформації, яка відповідно до Закону України «Про рекламу» підпадає під поняття соціальної реклами. Тобто не мстить ані політичної, ані комерційної складової й створений лише з метою нагадати, хто виборов мир і свободу для України.
Це перший відеоролик з трисерійного циклу, який присвячено ветеранам, що боролися за Україну у різні епохи, часи.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?