Вийшов новий випуск Чернігівської газети «Світ-інфо»

Особливо насиченим цього разу цікавими матеріалами виявився 174-й номер Чернігівської обласної газети «Світ-інфо», яку видає журналіст Петро Антоненко.

«Українська земля нарешті вийшла з карантину»: в цій публікації редактор аналізує введення парламентом ринку землі в Україні.

«Вода: куди й чому зникає»: добірка матеріалів піднімає гострі проблеми екології.

«Скандальний російський режисер, відомий садизмом у його фільмах,нав'язує українцям вину за Бабин Яр» – кілька публікацій під цим заголовком аналізують резонансну тему увічнення пам`яті жертв тоталітаризму.

Історична тема традиційно займає вагоме місце в газеті. Про це публікації до 100-річчя Угоди між Україною і Польщею, до 75-річчя завершення Другої світової війни в Європі,150-річчя з дня народження лідера радянського тоталітарного режиму В. Леніна.

Як завжди, кілька сторінок «Світ історії Чернігівщини», зокрема продовження медіа-проекту «Батурин – гетьманська столиця».

У номері також — панорама подій в області, Україні і світі, літературна мозаїка, кримінальна хроніка.

На сайті газети розміщені всі її номери за понад 8 років виходу.

Триває передплата на газету «Світ-інфо» на 2020 рік,втому числі почалася передплата на ІІ півріччя. Її ведуть всі поштові відділення і листоноші області.

Газету можна почитати і в електронному форматі за адресою:

«Світ-інфо»,№ 174- 2020 р.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?