Використовуй актуальний довідник податкових пільг

Чернігівська ОДПІ ГУ ДФС у Чернігівській області звертає увагу платників податків на те, що 10 травня 2017 року — останній термін подання звіту про суми податкових пільг за перший квартал 2017 року.

Нагадаємо, що форму Звіту затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2010 року № 1233 «Про затвердження Порядку обліку сум податків та зборів, не сплачених суб'єктом господарювання до бюджету у зв'язку з отриманням податкових пільг».

Звіт подається щоквартально наростаючим підсумком (за три, шість, дев’ять і дванадцять календарних місяців) протягом 40 календарних днів, які настають за останнім календарним днем податкового періоду.

Суб’єкт господарювання, який подає Звіт до контролюючого органу за місцем своєї реєстрації, зазначає в ньому код і найменування податкової пільги за кожним видом податкових пільг, що є втратами доходів бюджету, і Довідника інших податкових пільг.

Для складання Звіту за перший квартал 2017 року актуальними є Довідник № 82/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету станом на 01.04.2017 р. та Довідник № 82/2 інших податкових пільг станом на 01.04.2017 року, з якими можна ознайомитися на офіційному веб – порталі ДФС за посиланням: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/dovidniki-/54005.html.

Відділ організації роботи Чернігівської ОДПІ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?