Виконком Чернігівської обласної федерації футболу розглянув важливі питання

Відбулося засідання Виконавчого комітету Чернігівської обласної федерації футболу, на якому була присутня директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації Ніна Лемеш.

Зокрема, на засіданні було обговорено питання проведення реконструкції стадіонів «Юність», «Локомотив» та стадіону імені Гагаріна, перспективи розвитку футболу в області та обрання делегатів на черговий Конгрес Федерації футболу України.

Ніна Лемеш та Геннадій Прокопович повідомили присутніх про те, що на реконструкцію стадіону «Юність» згідно розробленого проекту необхідно 37 мільйонів гривень, а на реконструкцію стадіону «Локомотив» з міського бюджету вже затверджено виділення майже 7 млн. гривень.

Дівоча футбольна команда «Спартак», яка минулого року виборола право представляти Чернігівщину уже у Вищій лізі Чемпіонату України серед жіночих команд, тепер буде представляти нашу область під назвою «Єдність», адже, дякуючи президенту ФК «Єдність» (с. Плиски Борзнянського району) Михайлу Голиці та губернатору Чернігівської області Валерію Кулічу, дівчата мають змогу уже сьогодні брати участь у зимовому Чемпіонаті у Львові та представляти область у Чемпіонаті України серед жіночих команд Вищої ліги.

Також на засіданні обрано представників федерації, які представлятимуть Чернігівщину на черговому Конгресі Федерації футболу України.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?