Вийшов новий музичний хіт про Путіна

Вони відмовили багатьом телеканалам і до останнього тримали інтригу своєї пісні. В ній хлопці розповідають про те, як погано пити горілку на війні, про нове прізвисько Путіна і як будуть звільняти Україну від окупантів.

Терористи вже плачуть, бо навпроти них стоїть легендарний 2-й батальйон 53-ї бригади, за плечима якого запеклі бої в Станиці-Луганській, Авдіївці та Зайцево. Хлопці не проти і зірку зняти на червоній площі, а місцевих правителів особисто доставити до суду міжнародного трибуналу.

Про нову пісню розповіли на своїй сторінці у facebook автори проекту «Повернись живим».

Є сподівання, що ця пісня стане справжнім хітом, а небайдужі люди допоможуть придбати для хлопців безпілотний апарат...

Допомогти хлопцям придбати безпілотний апарат можна тут:goo.gl/J0KZ14

Новий хіт про Путіна — повна версія

Доброго ранку, країно! Вони відмовили багатьом телеканалам і до останнього тримали інтригу своєї пісні. В ній хлопці розповідають про те, як погано пити горілку на війні, про нове прізвисько Путіна і як будуть звільняти Україну від окупантів.Терористи вже плачуть, бо навпроти них стоїть легендарний 2-ий батальйон 53-ої бригади, за плечима якого запеклі бої в Станиці-Луганській, Авдіївці та Зайцево. Хлопці не проти і зірку зняти на червоній площі, а місцевих правителів особисто доставити до суду міжнародного трибуналу.Ми сподіваємось, що ця пісня стане справжнім хітом та небайдужі люди допоможуть придбати для хлопців безпілотний апарат. А поки ви насолоджуєтесь військовим музикальним шедевром, ми хлопцям передаємо новесенькі тепловізори.Допомогти хлопцям придбати безпілотний апарат можна тут:goo.gl/J0KZ14Andriy RymarukПроект "Повернись живим"

Опубліковано Повернись живим 23 травня 2017 р.

Andriy Rymaruk, проект «Повернись живим»

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “Вийшов новий музичний хіт про Путіна”

  1. Собчик Олег

    Нам розповідали що ми отримали від януковича розграбовану країну і нам було зрозуміло чому не вистачає коштів на каски , бронжилети, одяг та інше. Виявляється і тепер не вистачає коштів на безпілотники. Ну що вдієш-війна , добре що хоч на депутатів та суддів вистачає. Їм же набагато важче ніж якимось там солдатам.

Не бажаєте прокоментувати?