Волонтери звернулися до людей, щоб допомогти собаці

Чернігівські волонтери, які працюють абсолютно на добровільних засадах, звернулися до небайдужих людей за допомогою, щоб врятувати дружнього песика-безхатченка. 

Надвечір 22 червня біля будинку по вул.Пухова люди помітили закривавленого собаку на прізвисько «Лопушок». Через дуже глибоку рану він прямо стікав кров'ю. Жіночка (звати її Ірина), яка постійно опікується цим псом, терміново зателефонувала волонтерці Тетяні Діденко. Тетяна швиденько організувала пошук автомобіля (саме тоді була сильна злива і ніхто не хотів їхати), за допомогою якого пораненого пса доставили до клініки, де й прооперували.

Складність операції полягала у тому, що чомусь наркоз «не брав» нещасного пса, а тому довелося робити все під місцевою анестезією. Куратор Ірина для цієї собаки передала на операцію 200 грн, а ще треба заплатити за операцію 317  грн.

Після операції

Волонтери дуже просять небайдужих людей допомогти «Лопушку» — чудовій і дружній собачці. Бо самі волонтери працюють на добровільних засадах, їм за їхню благодійну роботу ніхто не платить, а потрібну допомогу тваринам надають за рахунок пожертв.

Телефонувати: клініка - 093 962 31 32,  Ірина -  093 962 31 32, Тетяна — 073 088 92 12, 067 697 14 64 — редакція.

Сторінка групи у Фейсбук: Допомога тваринкам-безхатченкам.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?