Водій «MERSEDES» намагався підкупити прикордонників

1 липня 2020 року  у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Нові Яриловичі» на виїзд з України прибув мікроавтобус «MERSEDES».

При перевірці автомобіля за допомогою натренованої на пошук наркотичної речовини службової собаки відбулося її спрацювання на особисті речі пасажира. Врахувавши свої подальші «перспективи», 35-річний громадянин України зізнався, що має з собою невелику кількість наркотичного засобу рослинного походження, попередньо марихуани, які знаходились у барсетці. Всього виявлено 2,64 грами зілля.

Аби уникнути кримінальної відповідальності за статтею 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального Кодексу України чолов’яга спробував «залагодити питання» та запропонував прикордонникам 100 євро та 233 гривні.

Правопорушника попередили про кримінальну відповідальність за статтею 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального Кодексу України та після прибуття до пункту пропуску співробітників Національної поліції передали правоохоронцям.

Олександр Дудко,

помічник начальника прикордонного загону

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?