Вітаємо зі світлим Христовим Воскресінням!

З Великим святом — Пасхою читачів нашого видання вітають :

Vitannia

Христос воскрес!

Нехай віра у всеперемагаючу силу світла над темрявою завжди має підтвердження у Вашому житті!

 Щиро Ваш, Сергій Бутко, Український інститут національної пам’яті

 

***

Пасха святоВітаю Вас і Ваші родини з Великоднем!

Добра, здоров`я, теплого Сонця

і творчої наснаги бажаю Вам!

З повагою Сергій ПАВЛЕНКО

 ***

Easter concept

Друзі! З Великоднем!

Хай у душі панує свято, Та успіхів буде багато!

Команда ДемАльянсу

 ***

З Великоднем!

Вітаємо  зі  світлим  Христовим  Воскресінням!

Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека імені В.Г. Короленка 

 ***

Щиро вітаю всіх жителів Чернігово-Сіверського краю зі святою Пасхою!

Журман СергійУ ці теплі весняні дні найвеличніше християнське свято Христового Воскресіння, не тільки обєднує нас навколо вічних християнських цінностей, а й символізує духовне оновлення, утверджує в серцях віру у переможність добра, світла та надії.

Великодні свята спонукають по-новому осмислити свій життєвий щлях, оцінити чистоту своїх помислів, прагнень і діянь. Переконаний, що тільки обєднавши зусилля усіх українців, незалежно від їх релігійних чи політичних переконань, зможемо створити умови, коли кожна родина житиме в достатку, духовній гармонії, мирі і спокої.

Бажаю усім сімейного затишку і здоров'я, чистих помислів та щирих почуттів, любові й милосердя. Нехай радість Христового Воскресіння надихає на праведні справи, додає сил та енергії для плідної роботи. Пасхальні дзвони принесуть вашій родині Господню благодать, злагоду і  духовне оновлення.

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою,

депутат Чернігівської обласної ради Сергій Журман

 ***

Шановні жителі та гості м. Чернігова!!!

Від імені адміністрації регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» щиросердечно вітаю Вас із світлим та величним святом Христового Воскресіння.

Нехай у Ваших серцях царюють радість і душевний спокій, адже це свято уособлює перемогу віри, надії та любові, торжество істини та справедливості, велич духу. Кожен із нас сприймає його із відкритою душею і чистим серцем, почуттям радісної благодаті та очищення, віри у краще майбутнє.

Від усього серця бажаю Вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім Вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Бажаю Вам і Вашим родинам у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує Вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа. Бажаю всім здоров'я, добробуту й успіхів у добрих ділах!

Я хочу , щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашого міста та рідної України. Також хочу нагадати, що відпочиваючи в лісі , на березі річки не залишайте без нагляду розведені багаття, бо це може спричинити пожежу. Після відпочинку використані пластикові пакети та пляшки, концервні банки, папір, а також скляний посуд заберіть із собою і викиньте на смітник. Хай на місці вашого відпочинку буде чисто — завтра сюди прийдуть інші. Будьте в гармонії з природою!

Директор РЛП «Ялівщина» Володимир Свердлов

 ***

Прийміть найщиріші вітання

 зі Світлим святом Воскресіння Христова! 

Хай лине увись передзвін Великодній

І кличе молитва душу в політ,

Хай зійдуть на землю щедроти Господні

І крила розгорне оновлений світ!

Христос воскрес! 

Колектив Чернігівського    

обласного центру з гідрометеорології

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?