Віктор Рог: вірити, діяти, перемагати

13 лютого у КМЦ «Інтермеццо» (Чернігів) відбулася презентація книги публіцистики відомого журналіста та письменника Віктора Рога «Ієрархія національних пріоритетів».

Вона складається з матеріалів, репортажів та інтерв’ю за період з 1991 по 2018 рік. Книга вийшла з ініціативи та за сприяння Організації Українських Націоналістів і добродіїв Олега Медуниці, Ростислава Мартинюка, Романа Медика, Юрія Сиротюка і інших.

Зі слів автора, дана книга насамперед про українсько-російські відносини. А ще вона про Україну, про її національну перспективу, а також про національні пріоритети, про шлях становлення і розбудови нашої нації. Отже, дана книга для всіх тих, кому небайдуже сьогодення і майбутнє України.

Разом з Віктором Рогом книгу презентували відомий журналіст Ростислав Мартинюк та Богдан Галайко – український військовий історик та громадський діяч.

Головну ідею Віктор Рог визначив словами: вірити, діяти, перемагати. Їх зміст полягає в тому, що потрібно вибудовувати гідну державу, визволити Україну від окупантів та обстоювати національні інтереси.

Дана книга є знаковою і представляє собою опис подій і роздуми автора, викладені у хронологічному порядку. Деякі з них є пророчими, оскільки те, що було написано ним ще у 1991 році, отримало своє підтвердження у загарбницьких діях Росії, починаючи з 2014 року по теперішній час.

Багато з описаних у книзі подій, присвячено людям, які стояли біля витоків боротьби за наші національні інтереси та ідеї, а також незалежність України і формування нації. Тираж книги 1000 примірників, автор і редактор Віктор Рог, надрукована у видавництві ТОВ «Українська Видавнича Справа».

Презентація видання відбулася у формі запитання-відповідь, кожен охочий міг задати автору питання та придбати дану книгу за помірну ціну. Наприкінці зустрічі автор анонсував вихід найближчим часом праці Михайла Колодзінського «Воєнна доктрина українських націоналістів».

Віктор Рог громадський діяч, видавець, журналіст публіцист, засновник і голова Спілки Української Молоді «Сумщина», перший голова громадської організації Молодіжного Націоналістичного Конгресу, а також член Науково-ідеологічного центру імені Дмитра Донцова і редактор газети ОУН «Шлях Перемоги».

Придбати книгу можна у КМЦ «Інтермеццо», м.Чернігів, вул.Шевченка,9.

Олександр Ясенчук,

Світлини: Олег Головатенко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?