Військові мірились силою у Чернігові

У Чернігові серед військових частин оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України відбулись відкриті змагання з армспорту.

У змаганнях, які відбулись за підтримки фізкультурно-спортивного товариства «УКРАЇНА», взяли участь збірні 13 команд, які представляли свої військові частини у першості.

Відкрив змагання виконувач обов'язків начальника управління підготовки-заступник командувача військ з підготовки полковник Олександр Козлов, який привітав усіх учасників та побажав перемоги учасникам змагань.

— Я хочу привітати усіх присутніх з початком проведення змагань. Цей вид спорту саме для справжніх чоловіків, хай переможе найсильніший та найпідготовленіший.

За форматом проведення змагань у різних вагових категоріях були проведені поєдинки та за їх результатами визначали переможців як серед військових частин, так і особистої першості.

Начальник фізичної підготовки і спорту оперативного командування «Північ» підполковник Руслан Карпінський відмітив, що подібні спортивні заходи не є випадковими і будуть проводитись і надалі.

 —  Попередньо у військових частинах пройшли такі ж змагання, а сьогоднішні переможці представлятимуть у складі збірної оперативне командування «Північ» серед частин Сухопутних військ, яке відбудеться незабаром.

За результатами командної першості змагання призові місця розподілились:

перше місце – регіональний центр радіоелектронної розвідки

друге місце – 30 окрема механізована бригада

третє місце – 181 окремий батальйон матеріального забезпечення

Віталій Кирилов

прес-служба ОК «Північ»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?