Війна у Чернігові між двома кланами — це не війна чернігівців

свобода«Свобода» не допустить, аби з Чернігова зробили Мукачеве-2. Хоча наші опоненти вчиняють усі можливі дії, щоби вибори не пройшли мирно. Ми не дамо Корбанові й Березенкові зробити з Чернігова Мукачеве-2.

Про це 17 липня 2015 року під час прес-конференції в прес-клубі «Чиста політика» заявив голова Чернігввської обласної «Свободи», кандидат у народні депутати України Андрій Міщенко.

У ході спілкування з пресою Андрій Міщенко наголосив на маніпулятивності цих виборів та окреслив основні політичні інтереси своїх опонентів: «Нам нав’язують зробити вибір між двома олігархічними кланами: Порошенка, якого представляє Березенко, та Коломойського, представником якого є Корбан. Буцімто не подобається Вам один олігарх – можете обрати собі іншого. По суті це вибори, у яких обираються Коломойський та Порошенко.   Насправді в 205-ому окрузі відбувається війна двох кланів. Це – не наша війна. Наша війна за нашу державу зараз на сході України!»

Андрій Міщенко
Андрій Міщенко

Також свободівець зазначив, що, за внутрішньою інформацією із штабів конкурентів, він має велику шанси на перемогу в окрузі: «Нещодавно ми отримали інформацію зі штабів конкурентів, яка свідчить про великі шанси моєї перемогти на цих виборах. Власне, тому штаби Корбана й Березенка, наче зірвалися з ланцюга, і почали масовий підкуп виборців.  Вже зараз, як всім відомо, роздаються пайки, вже зараз застосовують технологію пірамід, для того, щоби підкупити виборця. Але шанси на перемогу є, до того ж, доволі високі. «Свобода» завжди вміла зберігати результат, і цього разу ми не дамо вкрасти голоси виборців. Хочу зауважити, що на довиборах завжди низька явка – 30-35%. Це саме ті виборці, яким небайдужа доля країни, які хочуть змін. Саме такими є мої виборці».

Петро Кузик
Петро Кузик

Своєю чергою керівник виборчого штабу Андрія Міщенка Петро Кузик звернувся до преси із закликом максимально сприяти проведенню чесних виборів прозорим висвітленням подій в окрузі: «Хочу звернутись до журналістів, які є четвертою владою, зробити все можливе, щоб вибори відбулися чесно. Прошу Вас, висвітлювати спроби підкупу виборців, які мають місце на виборах у 205-ому окрузі. Я ніколи би не міг уявити, що у нас час, може бути така ситуація, щоби люди просто бились за їжу. Вочевидь, ті кандидати, які роздають пайки, відкрито знущаються та сміються зі своїх виборців, вважаючи їх худобою, яку можна просто купити. Тому важливою є роль журналістів, які мають донести правду до кожного чернігівця».

Лариса ЛАВРЕНЧУК

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?