Віджимав двері ломом і скоював крадіжки

Під процесуальним керівництвом Сновського відділу Менської місцевої прокуратури (Чернігівська область) здійснюється досудове розслідування за підозрою жителя Сновського району у вчиненні крадіжки з проникненням до житлового будинку.

Установлено, що 56 — річний місцевий житель за допомогою лому пошкодив вхідні двері домоволодіння та викрав звідти майно орієнтовною вартістю 20 тисяч гривень. Загальний перелік викрадених предметів включає близько 40 найменувань різних речей.

Внаслідок вдало спланованих та проведених правоохоронцями трьох обшуків у домоволодіннях зловмисника, викрадене майно вилучено.

У результаті своєчасного оперативного реагування слідчого та прокурора у кримінальному провадженні, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням до житла).

За клопотанням прокурора слідчим суддею зловмиснику обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком 60 днів.

Наразі досудове розслідування триває, здійснюються всі необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

Андрій Карапута,

начальник Сновського відділу Менської місцевої прокуратури

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?